Image
Bikemarket ny hyresgäst på Kronprinsen.
Bikemarket ny hyresgäst på Kronprinsen. Bild: Heimstaden

Bikemarket ny hyresgäst på Kronprinsen

Uthyrning Heimstaden har idag tecknat ett avtal med Bikemarket, specialister på återbruk av cyklar. Bikemarket flyttar in som ny kommersiell hyresgäst i Kronprinsens stadsdelscentra den 29/6 och blir ett välkommet tillskott till den unika cykelpassage som invigs till sommaren.
Publicerad den 7 Mars 2023

Återbruk ligger i tiden och Bikemarket är ett företag som tar hand om övergivna cyklar och reparerar, servar och säljer dem till lättöverkomliga priser. Företaget har som vision att skapa smartare och bättre cykelstäder samtidigt som man gör miljön en tjänst.

– I både planlösning och interiör syns det att nya Kronprinsen har ett cykel- och hållbarhetsfokus, och vi är nöjda med att kunna addera Bikemarket som vi tycker kompletterar utbudet väldigt väl, säger Thomas Persson, Head of Commercial Letting Heimstaden.

– Vi ser fram emot att vara en del av Kronprinsen och komma i kontakt med nya medvetna kunder. Läget och lokalerna är jättefina och med cykelvägar runt knuten, såväl utanför som in i fastigheten, hoppas vi vårt koncept faller väl ut, säger Alexandra Eriksson och Nicolas Valdes, ägare på Bikemarket.

Kronprinsens stadsdelscentra består av över 15 000 kvadratmeter kommersiell yta med modern planlösning. Här skapar Heimstaden rum för butiker och serviceverksamheter i symbios med restauranger runt en öppen köksmiljö med plats för sociala ytor för malmöborna att mötas såväl inomhus som utomhus.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige