Image
Karin Måwe.
Karin Måwe. Bild: Belatchew Arkitekter

Belatchew rekryterar från Evidens

Karriär Belatchew Arkitekter har rekryterat Karin Måwe som affärsutvecklingschef, med ansvar för att ta vidare företagets tillväxt, utveckla affären och ta in Belatchew Arkitekter på nya marknader.
Publicerad den 7 Maj 2021

Karin Måwe kommer även ingå i företagsledningen och stärka och vidareutveckla flera affärsområden som samhällsfastigheter och stadsutveckling.

Hon kommer senast från en befattning som seniorkonsult på Evidensgruppen AB, där hon främst arbetat med analys- och strategistöd i affärs- och organisationsutveckling. Hon har lång erfarenhet av att driva processer inom samhällsbyggnadsbranschen och av komplexa förhandlingar bland annat i ordföranderoll inom EU och genom tidigare befattningar som kansliråd vid Regeringskansliet, Försvarsdepartementet och Krisberedskapsmyndigheten.

– Jag lockades till Belatchew Arkitekter på grund av det starka varumärket, de höga ambitionerna samt den innovativa arkitekturen, säger Karin Måwe, affärsutvecklingschef, Belatchew Arkitekter AB.

– Jag ser min uppgift som att omvandla målsättning och strategier till verklighet, genom att samarbeta med och engagera företagets skickliga medarbetare. Jag tar vidare med mig ett processkunnande som jag hoppas ska kunna komma till glädje i samarbetet mellan beställare, arkitekt och staden, säger Karin Måwe.

Karin Måwe skriver även på en bok om Projektklimat – en handbok för hur man skapar ett effektivt och samarbetsinriktat projektarbete. I boken delar hon sina erfarenheter av och insikter inom projektledning av stora projekt, där frågor om att bygga en struktur för samarbetsklimatet oftast inte prioriteras, samt vilka konsekvenser detta får både avseende kostnader, tidplaner och den psykosociala arbetsmiljön.

– Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Karin Måwe till ledningen av Belatchew Arkitekter. Karins erfarenhet av kundrelationer och processledning gynnar oss i den expansionsfas vi är i för närvarande och stärker oss inom stadsutveckling och samhällsfastigheter, säger Rahel Belatchew, vd och grundare, Belatchew Arkitekter AB.

– Vi strävar förutom att vara en ledande arkitektbyrå även efter att vara den bästa arbetsplatsen och där kommer Karins erfarenhet vara av godo. För mig är det viktigt att vi har en bredd i kunskap och erfarenhet inom företaget, säger Rahel Belatchew.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY