Image

Beijer bygger nytt i Mölndal

Bygg/Arkitektur Beijer Byggmaterial fortsätter att expandera och satsar på ett helt nytt modernt byggvaruhus på Taljegårdsgatan i Mölndal. Med en modern drive-in, bättre översikt, och större sortiment vill Beijer serva den ökade efterfrågan söder om Göteborg
Publicerad den 3 November 2017
Beijer bygger nytt i Mölndal. Bild: Beijer Byggmaterial
Beijer bygger nytt i Mölndal.

Det nya varuhuset började byggas under mars 2017 och beräknas stå klart för öppning i början av mars 2018.

– Vi ska placera våra kunder i framsätet och sätta Beijer på kartan i Mölndal. Vi ska bli den självklara samarbetspartnern för våra kunder i närområdet, säger Sead Behram, filialchef för Beijer i Mölndal.

Placeringen på den nya anläggningen blir nära två av Göteborgs huvudtrafikleder för att kunna erbjuda snabbhet och smidighet för de professionella byggkundernas behov. Göteborg Väst och Mölndal har en snabb tillväxt vilket också gör etableringen betydelsefull.

Det nya byggvaruhuset blir en komplett hämtanläggning med sågmöjligheter. Den totala ytan uppgår till cirka 12 000 kvadratmeter och kommer ha en drive-in där allt material kommer finnas under tak.

– Det känns jättebra att få serva våra kunder i en modern och kundvänlig anläggning. Vi kommer bland annat ha en 350 kvadratmeter stor utställningsyta i butiken för byggkonstruktioner, kök och bad, fönster och dörrar, kakel och klinker, golv och panel, säger Lars Sahlberg, regionchef hos Beijer Byggmaterial.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige