Image

Barclay först i Norden med SIOR-certifiering

Karriär Max Barclay, chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, har som enda person i Norden blivit SIOR-certifierad. Certifieringen tilldelas personer som anses hålla hög kvalitetsnivå och stark transaktionshistorik på den kommersiella fastighetsmarknaden.
Publicerad den 26 September 2017
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay.

SIOR (Society of Industrial and Office Realtors) är en internationell sammanslutning av personer inom den kommersiella fastighetsbranschen med mer än 3000 medlemmar runt om i världen.

- Det känns väldigt hedrande att ha blivit antagen till den här skaran. Vi gör alltmer affärer i internationella miljöer och då är det värdefullt både att ha tillgång till rätt nätverk, och att få en internationell stämpel på att det är hög kvalitet i det arbete man gör. För en amerikansk investerare kanske inte Newsec är ett så välkänt varumärke men den här typen av certifiering är det. Det kan vara viktigt för våra möjligheter att göra affärer, säger Max Barclay, chef Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige