Image

Balder köper bostadsprojekt i Köpenhamn

Transaktioner Bonava har sålt ett bostadsprojekt i Köpenhamn till Balder för cirka 224 miljoner kronor. Projektet omfattar 74 hyreslägenheter.  
Publicerad den 13 September 2016

– Försäljningen är den första till investerare i Danmark och är i linje med vår strategi att utveckla ytterligare hyresrättsprojekt och investerarförsäljningar, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef för Bonava.

Projektet, som heter Fælledudsigten II, har en sammanlagd boyta om cirka 7 200 kvadratmeter och ligger nära skolor, kollektivtrafik och grönområden. Bonava ansvarar för bygget av två sammanhängande byggnader om tio respektive 13 våningar.

Projektet förväntas stå klart och resultatavräknas i fjärde kvartalet 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige