Image

Ny medlem i Bonavas koncernledning

Bolag Michael Björklund har utsetts till ny affärsenhetschef för Bonava i S:t Petersburg och blir ny medlem i Bonavas koncernledning.
Publicerad den 7 Oktober 2016
Michael Björklund. Bild: Bonava
Michael Björklund.

– Michael Björklund har en gedigen erfarenhet av branschen och har god kännedom om Bonava i S:t Petersburg. Jag är övertygad om att Michael Björklund kommer att fortsatta bidra till Bonavas utveckling framåt, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Bonava.

Michael Björklund har arbetat på Bonava sedan 2011, bland annat som marknadschef i S:t Petersburg, affärsenhetschef för Bonava i Baltikum och ansvarig för Bonava Sveriges småhusaffär. Han har dessförinnan haft olika seniora roller i näringslivet och varit verksam i Ryssland sedan 2003. Michael Björklund fortsätter i sin roll som affärsenhetschef för Bonava i Baltikum och tillträder sin nya roll direkt.

Juuso Hietanen, som tidigare varit affärsenhetschef för både Bonava S:t Petersburg och Bonava Finland fortsätter som affärsenhetschef för Bonava Finland och behåller sin plats i koncernledningen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY