Image

Aspelin Ramm satsar hårdare på bostäder

KARRIäR Utvecklingsbolaget Aspelin Ramm har tidigare främst varit inriktat mot utveckling av kommersiella fastigheter.
Nu satsar man hårdare på bostadsutveckling, och en ny marknadskoordinator har anställts, som kommer att jobba med bostadsprojekt.
Publicerad den 18 Augusti 2010

Carina Ziser är den nya marknadskoordinatorn. Hon kommer närmast från rollen som marknadsansvarig på JM i västra Sverige.

Förutom en vidareutveckling av bostadsprojektet ”Studio 57” på Norra Älvstranden kommer Carina Ziser framförallt att arbeta med ett nytt bostadsprojekt vid Vallhamra Torg i Sävedalen utanför Göteborg.

- Genom att vara med tidigt i projektet kan jag fånga upp marknadens behov och önskemål. Det kommer att påverka utformningen och anpassningen av bostäderna som kommer att byggas. Att vara delaktig i en modern samhällsbyggnad känns riktigt mäktigt och inspirerande, säger Carina Ziser.

- Med Carina Ziser har vi stärkt upp vår kompetens och erfarenhet inom bostadsbyggande. Med ökad kunskap om bostadsmarknadens möjligheter kan vi fortsätta vår satsning på att utveckla bostadsfastigheter som människor efterfrågar. Idag ser vi ett stort behov av bostäder, framförallt i storstadsregionerna, och då vill vi vara med och skapa moderna och funktionella boenden anpassade till dagens krav, säger vd Lennart Karlsson.

Aspelin-Ramm Fastigheter har tidigare bland annat utvecklat köpcentrumen 421 i Sisjön och Amhult i Torslanda samt det uppmärksammade bostadsprojektet ”Studio 57” på Norra Älvstranden i Göteborg. Det senare är det första projektet i Göteborg som utnyttjat möjligheten med tredimensionell fastighetsbildning och byggt nya bostäder ovanpå en befintlig byggnad.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige