Image
Lauren O'Brien kommer vara baserad i London.
Lauren O'Brien kommer vara baserad i London. Bild: CC by 2.0: Dun Can/Areim

Areim öppnar Londonkontor och rekryterar

Bolag Areim stärker sitt IR-team med Lauren O'Brien och öppnar kontor i London.
Publicerad den 12 November 2020

Lauren O'Brien kommer till Areim med drygt 18 års erfarenhet av investerarrelationer och arbete med kapitalresning. Närmast kommer Lauren O'Brien från Rockspring Property Investment Manager, innan de gick ihop med Patrizia AG, där hon var European Director för IR-teamet i nio år. Tidigare har hon arbetat på Curzon Global Partners, UBS Global Asset Management och Macquarie Bank. Lauren O'Brien, som kommer att ha sin bas i London, har en MSc i fastighetsinvesteringar från The Business School i London.
– Areim har ett fantastiskt track record och en professionell och trygg förvaltning av sina investerares kapital. Detta parat med det tydliga engagemang för hållbarhet och en sund företagskultur som är basen för Areims verksamhet gör att det känns väldigt bra att bli en del av Areim, säger Lauren O'Brien.

Det nya kontoret i London, som är Areims första kontor utanför Norden, ger Areim möjlighet till mer direkt och personlig kontakt med såväl befintliga som potentiella investerare på den europeiska marknaden.
– Lauren är varmt välkommen till Areim. Hennes personlighet, engagemang och breda nätverk matchar Areims företagskultur och vårt IR-team perfekt. Med de reserestriktioner som gäller nu kommer lokal närvaro på plats i London både underlätta och stärka kontakten med investerare, säger Therese Rattik, vd på Areim.
– Givet vår höga investeringstakt och de möjligheter vi ser framåt ligger det helt rätt i tiden att ytterligare utveckla relationen med våra internationella investerare och också skapa nya investerarkontakter. Jag ser fram emot att arbeta med Lauren som jag vet kommer att spela en betydande och viktig roll i det arbetet och för vår framtida tillväxt, säger Leif Andersson, grundare av Areim.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige