Image

Areim hyr ut i Södertälje

Uthyrning Areim har skrivit ett sjuårigt hyreskontrakt med sängspecialisten Sova på cirka 900 kvadratmeter i Vasa handelsplats i Södertälje.
Publicerad den 14 Juni 2013

- Området Vasa handelsplats växer hela tiden och Sova kompletterar våra övriga hyresgäster; Coop, Media Markt, Systembolaget, Djurmagasinet, Apotek Hjärtat, KappAhl, Skopunkten och grannhyresgästen Ica Maxi väl, säger Tiffany Strand, portföljansvarig Areim Fond I på Areim.

- I och med uthyrningen till Sova har vi endast en vakant lokal kvar i Vasa och den räknar vi med att hyra ut inom några månader.

Handelsplatsen Vasa är en del av den volymhandelsportfölj bestående av livsmedelsbutiker och så kallade big boxes med fokus på väletablerade handelsplatser i mellanstora städer i Sverige som Areim byggt upp i samarbete med Möller & Partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige