Image

Archus Development expanderar i Dalarna

Bolag Archus Development fortsätter att expandera. Från och med den 15 augusti förstärker Henrik Belin kontoret i Borlänge.
Publicerad den 28 Juni 2018

– Vi märker en stark efterfrågan på våra tjänster inom affärsutveckling och projektmanagement i Dalarna och väljer nu att växa ytterligare i Borlänge. Henrik har en gedigen erfarenhet och teknisk kunskap inom bygg och fastighet och blir en stor tillgång i vårt team, säger Michael Larsson, vd för Archus Development.

Henrik Belin har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet av komplexa projekt. Han har en bakgrund kantad av produktions- och kvalitetsutveckling och var dessutom en nyckelperson i samband med bygget av skid-VM-arenan i Falun. Henrik Belin lämnar nu en tjänst som vd för branschägda Byggutbildning Star för att förstärka Developments team på deltid.

Henrik Belin kommer att ha Dalarna som bas, men även finnas tillgänglig för uppdrag i Mälardalen.

– Det ska bli roligt att jobba med Archus Development och få fokusera på affärsutveckling och ledning av komplexa projekt, säger Henrik Belin, som bor i Falun och tillsammans med sin familj driver bed and breakfast på gården.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY