Image
Prästgatan i Östersund.
Prästgatan i Östersund. Bild: Diös

Arbetsförmedlingen tar över Diös HK

Uthyrning Arbetsförmedlingen behöver utöka sina kontorsytor i Östersund. Från och med 1 juli flyttar de till Diös huvudkontors tidigare lokaler på Prästgatan mitt i city. För att möjliggöra för den snabba etableringen flyttar Diös huvudkontor till en tillfällig lösning i nya lokaler på Hamngatan per omgående.
Publicerad den 26 Juni 2020
Annons
Image

Arbetsförmedlingens huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm och det nya kontoret på Prästgatan kommer att inrymma 42 arbetsplatser.
– Det känns bra att vi kan vara snabbfotade i den extrema situation vi befinner oss i till följd av coronapandemin. Många människor har förlorat sina jobb och vi är glada över att snabbt kunna hjälpa Arbetsförmedlingen att kunna etablera sig i våra tidigare lokaler på Prästgatan. Vi hoppas de kommer trivas och önskar de stort lycka till, säger Johan Fryksborn, affärschef, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför lämnade toppnamnet PwC

Bolag Arne Engvall har slutat som Head of Real Estate på PwC. Detta efter hela 30 år på företaget. För Fastighetssverige beskriver han bakgrunden till beslutet och vad han ska syssla med framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY