Image
Fredrik Utheim och Philip Rist.
Fredrik Utheim och Philip Rist. Bild: Annordia

Annordia rekryterar två inom värdering

Karriär Annordia rekryterar Fredrik Utheim som chef för värdering och analys och Philip Rist som director för området fastighetsvärdering. Rekryteringarna är ett led i Annordias fortsatta expansion i Norden.
Publicerad den 15 Oktober 2020

Fredrik Utheim har en gedigen erfarenhet från hotellbranschen och kommer närmast från rollen som vd för Stockholm Meeting Selection. Han har tidigare bl.a. varit Sverigechef och koncernchef för fd Rica Hotels, General Manager för Radisson BLU-hotellen på Arlanda och har internationell erfarenhet från USA, Spanien och Norge. Fredrik Utheim har sin utbildning inom Hospitality Managment från Miami, Florida.

Philip Rist kommer närmast från CBRE Hotels och har mer än 15 års erfarenhet inom värdering och strategisk rådgivning med ett särskilt fokus på hotellfastigheter och hospitalitysektorn. Som en RICS-kvalificerad värderare har han omfattande värderingskunskap och konsulterfarenhet över hela EMEA-regionen. Han har tidigare erfarenhet från Colliers, DTZ och ledande fastighetskonsultföretag i London.

– Vi är oerhört glada över att knyta till oss Fredrik Utheim och Philip Rist. De passar väl in i vår fortsatta expansion i Norden och bidrar till att stärka vårt fullservice-erbjudande som rådgivare inom hotellfastighetssektorn. Med Fredrik och Philip utökar vi också vår kapacitet att hjälpa hotellfastighetsägare och hotelloperatörer i en mycket svår tid, säger Annordias vd Hans Åke Petersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annordia på Branschguiden

Det var passionen för hotell som startade Annordia. 25 år senare är vi stolta över att räknas som en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter.
Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys och konceptutveckling, till hyresbedömning, operatörsupphandling samt försäljning.

Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, kommuner, banker och investerare. Tillsammans med dem har vi haft förmånen att medverka i många av Nordens största hotellprojekt och t...

Läs mer om Annordia på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige