Image
William Laab och Alexander Palmqvist.
William Laab och Alexander Palmqvist. Bild: Angermann

Angermann värvar duo

Bolag Angermann expanderar sin verksamhet och plockar in två nya medarbetare: Alexander Palmqvist och William Laab.
Publicerad den 14 Augusti 2019

Angermann rekryterar Alexander Palmqvist som Senior Associate inom transaktion. Han har mångårig erfarenhet av uthyrning och finans och kommer närmast från en anställning på Croisette som Senior Associate.

Angermann har även rekryterat William Laab som Associate. Han är utbildad på KTH där han sommaren 2019 blev klar med en master inom fastighetsekonomi. William har erfarenhet från bland annat Colliers och SBB där han arbetade under sin studietid.

– Vi önskar Alexander och William varmt välkomna till oss och är stolta över att de ansluter till vårt växande team. Vi är mycket glada att få dessa drivna personer ombord där bl.a. Alexander med flera år i branschen har värdefulla erfarenheter som kommer hjälpa oss i vår fortsatta expansion. Vi ser med tillförsikt på marknadens utveckling där vi är aktiva med löpande rådgivningsuppdrag inom samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter samt projekt, säger Claes Virgin, vd på Angermann.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige