Image
Peter Wiman, Kristina Pettersson Post, Jenny Madsen och Niklas Madsen är talarna i det kommersiella spåret på Lokalmarknadsdagen i Göteborg.
Peter Wiman, Kristina Pettersson Post, Jenny Madsen och Niklas Madsen är talarna i det kommersiella spåret på Lokalmarknadsdagen i Göteborg.

Analys, utveckling och lek på Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen Vår Hur utvecklas butiks- och kontorssegmentet? Hur tänker Vasakronan kring sitt nya jätteprojekt? Och hur leker man sig till en mer hälsosam arbetsplats? Svaren får ni i det kommersiella spåret på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari. På onsdag stänger anmälan!
Publicerad den 8 Januari 2018

Anrika Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Business Region Göteborg.

Du anmäler dig till seminariet här – och det är bråttom, anmälan stänger på onsdag!

Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden i regionen. Direkt efter lunch delas det hel upp i två spår – ett bostads och ett kommersiellt spår. Det kommersiella ser ut enligt följande:

Analys
Hur ser trenderna på den kommersiella fastighetsmarknaden ut? Hur går trenderna kring efterfrågan på fastigheter och lokaler? Hur utvecklas yielder och hyror och vilka är mest aktiva på transaktionsmarknaden?
Peter Wiman, analyschef, Savills

Projektet: Platinan
Med Platinan lägger Vasakronan en av de första byggstenarna i nya Älvstaden. Alldeles intill nya Hisingsbron planeras 60 000 kvadratmeter kontor, hotell och mötesplats med spektakulär arkitektur. Hur lockar Vasakronan framtidens kontorshyresgäster?
Kristina Pettersson Post, regionchef, Vasakronan

Det lekfulla kontoret – en mer hälsosam arbetsplats
Forskning visar att lekfulla miljöer påverkar och förbättrar organisationers kreativitet och produktivitet och skapar en mer hälsosam arbetsplats. Superlab är experter på kontorsdesign och sambandet mellan forskning, psykologi och design. Deras bok ”Playful Office” går på djupet med hur viktigt det är att ha roligt på jobbet och hur man ska planera och tänka kring framtidens arbetsmiljö, lokalplanering och design.
Jenny Madsen och Niklas Madsen, ägare, Superlab

Bland de övriga talarna på Lokalmarknadsdagen återfinns bland andra Klöverns vd Rutger Arnhult, Collectors vd Lena Apler och den före detta bostadsministern Stefan Attefall.

Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige