Image
På AMF Fastigheter kommer Johanna Gattberg att jobba med fastigheterna i city, däribland fastigheterna i Moodkvarteret.
På AMF Fastigheter kommer Johanna Gattberg att jobba med fastigheterna i city, däribland fastigheterna i Moodkvarteret. Bild: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter rekryterar Johanna Gattberg

Bolag AMF Fastigheter rekryterar Johanna Gattberg som ny kontorsuthyrare. Hon ansluter till AMF Fastigheter från Svenskt Näringsliv.
Publicerad den 13 Maj 2024

Det är nu officiellt att Johanna Gattberg börjar som ny kontorsuthyrare på AMF Fastigheter den 13 juni. Hon har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen där hon har innehaft olika roller inom uthyrning, affärsutveckling och tenant representation. Johanna Gattberg har både varit verksam på konsultsidan och på fastighetsägarsidan, bland annat hos Cushman & Wakefield, Fabege och Atrium Ljungberg. Hon kommer närmast från en tjänst hos Svenskt Näringsliv där hon varit chef över Näringslivets hus. På AMF Fastigheter kommer Johanna Gattberg att jobba med fastigheterna i city, däribland fastigheterna i Moodkvarteret.
– För mig var AMF Fastigheter ett självklart val. Förutom möjligheten att få arbeta med oerhört kompetenta och trevliga kollegor, så är AMF Fastigheter ett fastighetsbolag som vågar tänka nytt. De har en självklar kärlek till staden och dess människor och har länge insett att platser med inslag av kultur, kreativitet och innovation är en motor i kvarterets och stadens utveckling. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av detta, säger Johanna Gattberg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige