Image

Amasten rekryterar vice vd

Karriär Amasten rekryterar David Dahlgren som vice vd. Han kommer närmast från en tjänst som Norden-vd för Tavistock Group (tidigare Kenmore Property Group och Tamar Capital Partners).
Publicerad den 8 Januari 2014

David Dahlgren har de senaste sju åren varit Norden-vd på Tavistock Group där han ansvarat för transaktioner och förvaltning. Fastighetsportföljen på Tavistock omfattade som mest 211 fastigheter i Sverige, Norge och Finland med ett fastighetsvärde på 6,5 miljarder kronor och bestod av kontors-, industri- och handelsfastigheter. Därtill ansvarade David Dahlgren för de tiotalet anställda verksamheten har haft i Skandinavien.

De senaste åren har han i huvudsak arbetat med att avveckla Tavistocks bestånd genom ett 70-tal försäljningar och det arbetet är nu slutfört. Delar av det tidigare beståndet han har ansvarat för låg i Tamar European Industrial Fund (plc), som är noterad på Londonbörsen.

Dessförinnan arbetade David Dahlgren som investeringsrådgivare åt institutionella och privata fastighetsägare på Aberdeen Property Investors under drygt tre år. Han började sin karriär i finansbranschen 1998.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY