Image

Amasten rekryterar vice vd

Karriär Amasten rekryterar David Dahlgren som vice vd. Han kommer närmast från en tjänst som Norden-vd för Tavistock Group (tidigare Kenmore Property Group och Tamar Capital Partners).
Publicerad den 8 Januari 2014

David Dahlgren har de senaste sju åren varit Norden-vd på Tavistock Group där han ansvarat för transaktioner och förvaltning. Fastighetsportföljen på Tavistock omfattade som mest 211 fastigheter i Sverige, Norge och Finland med ett fastighetsvärde på 6,5 miljarder kronor och bestod av kontors-, industri- och handelsfastigheter. Därtill ansvarade David Dahlgren för de tiotalet anställda verksamheten har haft i Skandinavien.

De senaste åren har han i huvudsak arbetat med att avveckla Tavistocks bestånd genom ett 70-tal försäljningar och det arbetet är nu slutfört. Delar av det tidigare beståndet han har ansvarat för låg i Tamar European Industrial Fund (plc), som är noterad på Londonbörsen.

Dessförinnan arbetade David Dahlgren som investeringsrådgivare åt institutionella och privata fastighetsägare på Aberdeen Property Investors under drygt tre år. Han började sin karriär i finansbranschen 1998.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan det nya megabolaget styras framöver

Bolag En sammanslagning av Kungsleden och Castellum skulle skapa Nordens största noterade kommersiella fastighetsbolag med en fastighetsportfölj värd hela 157 miljarder kronor. Fastighetssverige berättar mer om hur det potentiella megabolaget kan komma att styras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY