Image

Altira hyr ut 6 600 kvadratmeter i Täby

Uthyrning Altira har slutfört ett större uthyrnings- och ombyggnadsprojekt om 6 600 kvadratmeter i Jagaren 7 (Näsbypark Centrum) i Täby.
Publicerad den 9 Juni 2014
Annons
Image

Större hyresgäster som tecknat avtal är Nya Tidens Montessoriskola, HSB Omsorg, Aleris och Täby Kommun. Avtalen löper till mellan 2024 och 2028 och representerar cirka 50 procent av hyresintäkterna. Som ett resultat av dessa uthyrningar har fastigheten även omtaxerats till en fastighetsskattebefriad specialfastighet.

- Det känns väldigt roligt att ha varit delaktig i detta stora utvecklingsarbete som innefattat allt från detaljplaneändringar till flytt av ventilationsutrymmen för att göra plats för nya lägenheter. Arbetet har lett till att vi kunnat ompositionera fastigheten till en samhällsfastighet med vissa handelsinslag, säger Altiras fastighetsförvaltare Teija Einarson.

Altira äger och förvaltar cirka 80 000 kvadratmeter företrädesvis i Stockholmsregionen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY