Image

Alfa-kassan flyttar till Chokladfabriken

Uthyrning Alfa-kassan flyttar i slutet av året sitt huvudkontor till Areims fastighet Chokladfabriken i Sundbyberg, där man hyr 1 500 kvadratmeter.
Publicerad den 9 April 2015
Annons
Image

Under hösten 2014 inledde Alfa-kassan ett lokalprojekt tillsammans med Niras i syfte att analysera lokalbehovet för verksamhetens huvudkontor i Sundbyberg. Projektet har utmynnat i att Alfa-kassan nu tecknat ett nytt hyresavtal och väljer att flytta huvudkontoret till Chokladfabriken på Löfströms allé i Sundbyberg.

Alfa-kassan lämnar därmed sina nuvarande lokaler på Prästgårdsgatan.

Niras har varit Alfa-kassans rådgivare i hela projektet och stöttat verksamheten i form av behovs- och marknadsanalyser, kravställande, avtalsutformning samt förhandling.

- Vi är glada och stolta över att ha fått hjälpa Alfa-kassan i deras lokalprojekt och vi ser fram emot att även bistå verksamheten vid kommande lokalanpassning och flytt, säger Andreas Strömberg, projektledare på Niras.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige