Image

Ahlsell öppnar ny butik i Partille

Uthyrning Ahlsell har i dagarna tecknat avtal om att anlägga en ny Ahlsellbutik i Partille. Invigning planeras till tredje kvartalet nästa år.
Publicerad den 13 December 2016
Annons
Image

Partillebutiken blir Ahlsells 102:e butik i Sverige. Sammanlagt har Ahlsell över 200 i Norden. Butiken kommer att omfatta 1 500 kvadratmeter och ligger i norra delen av Järnringens industriområde i Partille.

– Partille med omnejd är ett högintressant område. Kommunen är i ett expansivt skede och det händer mycket i kommunen. Nya bostäder byggs i centrum och den nya multiarenan Partille Arena är nyligen invigd. Därför satsar vi på en butik och stärker vår position i området, säger Claes Seldeby, vd för Ahlsell Sverige AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY