Image

Ahlsell öppnar ny butik i Göteborg

Uthyrning Ahlsell har i dagarna tecknat avtal om att anlägga en ny butik på Hisingen i Göteborg. Invigning planeras till första kvartalet 2018.
Publicerad den 4 April 2017
Annons
Image

Butiken, som blir Ahlsells 103:e butik i Sverige, kommer att omfatta 1 500 kvadratmeter och ligger i Biskopsgårdens industriområde på Hisingen.

– Västra Hisingen är ett högintressant område. Göteborg växer och därför vill vi stärka vår position i området för att fortsätta tillhandahålla hög service till våra kunder. Närheten till hamnen, Volvo, Eriksbergsområdet och de stora fastighetsbestånden gör placeringen intressant. Butiken kommer också att vara bra geografiskt belägen vid väg 155 som har trafik till och från norra skärgården samt från Torslanda, säger Claes Seldeby, vd för Ahlsell Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY