Image

Åhléns storsatsar i Nacka Forum

Uthyrning I april 2015 beräknas nya Åhléns stå klart i Nacka Forum. Satsningen är en del i Åhléns lansering av sitt nya varuhuskoncept och innebär att Åhléns får ny yta i ett helt nytt läge. I september i år kommer dessutom livsstilsbutiken Sprall att öppna en helt ny butik med allt för barnen.
Publicerad den 24 Juni 2014
Nacka Forum. Bild: Unibail-Rodamco
Nacka Forum.

I samarbete med Nacka Forum väljer Åhléns att rulla ut sitt nya varuhuskoncept i ett nytt läge i centrumet, som med sin nya Iconic Shopfront kommer att lyfta varuhuset till nästa nivå. Fram till flytten i april 2015 kommer Åhléns att ha öppet som vanligt i sina nuvarande lokaler.

- Det känns mycket bra att flytta till denna nya lokal i ett fantastiskt läge i Nacka Forum. Här kommer vårt nya varuhuskoncept att komma till sin fulla rätt, med det allra senaste sortimentet från egna varumärken inom dam, barn, accessoarer, hem och skönhet, som kommer att förenkla, förbättra och förgylla livet för kunderna, säger Ann-Christin Edling-Jönsson, Retail Operations Manager på Åhléns.

Nyligen blev det även klart att den populära barn- och livsstilsbutiken Sprall kommer att öppna upp en helt ny butik den 1 september. Butiken är på nästan 400 kvadratmeter där deras blandning av barnkläder, -leksaker och -inredning från hela världen, kommer att få stort spelrum.

- Det är både spännande och fantastiskt roligt att kunna få visa upp hela vårt breda och lekfulla sortiment i vår största butik hittills. Inte minst kommer vi att kunna lyfta fram vårt urval av unika möbler och inredning på ett sätt vi inte kunnat tidigare. Att dessutom få göra det i Nacka Forum känns särskilt kul eftersom vi redan idag har många trogna kunder från Nacka i vår Östermalmsbutik, säger Marie Meijer, vd och grundare på Sprall.

En rad nya koncept inom lifestyle och mode är på gång till Nacka Forum där flertalet av dem slår upp portarna i centrumet under hösten. Bland andra kommer den populära smyckesbutiken Pandora öppna en ny butik under hösten.

- Vi är oerhört glada och stolta över utvecklingen, både med Åhléns och den kreativa lösningen tillsammans med Sprall. Vårt fokus ligger alltid på att skapa en spännande och attraktiv mix av butiker och upplevelser med basen i mode och livsstil. Ett annat av de områden där vi kommer att satsa mer på är interiören i centrumet. Där vill vi utveckla och överraska när det kommer att ta form i Nacka Forum under hösten, säger Mattias Stock, centrumchef Nacka Forum.

Ännu en nyhet är att leksakskedjan Hamley’s, vars ägare Kids retail of Sweden begärdes i konkurs tidigare i vår, åter öppnat sin verksamhet i Nacka Forum den 18 juni i samma butikslokal, men med nya ägare.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige