Image

AG bygger vidare inom fastighetstransaktioner

Karriär Cecilia Jussi-Pekka (tidigare Hautamäki) har blivit ny delägare på Andersson Gustafsson Advokatbyrå och Nadia Lousseief har börjat som senior biträdande jurist. Båda kommer att verka inom AG:s fastighetsgrupp och primärt arbeta med fastighetstransaktioner.
Publicerad den 28 Januari 2016

Fastighetsgruppen växer därmed och består nu av fem delägare och tio biträdande jurister, inom ramen för AG:s samlade kompetens om drygt 50 fastighetsjurister på ett kontor.
Cecilia Jussi-Pekka har varit biträdande jurist på AG sedan 2012 och dessförinnan arbetade hon på bland annat Ashurst och Magnusson. Hon har en bred erfarenhet av transaktioner och allmän fastighetsrätt och har under senare år arbetat i ett flertal komplexa affärer som omfattar joint ventures mellan verksamhetsbolag och institutionella ägare.

Nadia Lousseief kommer närmast från en tjänst som bolagsjurist på Saltkråkan AB och var dessförinnan verksam som advokat på Linklaters samt partner på Falkenborn, där hon under flera år i huvudsak arbetade med transaktioner inom fastighetsbranschen.

- Det är fantastiskt kul att se att vi bara på ett drygt år har lyckats skapa en mycket stark närvaro på marknaden. Som ett led i vår fortsatta satsning på transaktioner känns det mycket bra att vi kan presentera Cecilias befordran till partner och rekryteringen av Nadia som ytterligare ett starkt tillskott till verksamheten, säger Johan Lindberg, chef för AG:s Fastighetsgrupp.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige