Image
Bild: Istock

Affärsutvecklingschefen lämnar Logistic Contrator

Bolag Logistic Contractors affärsutvecklingschef, Fredrik Jagersjö Rosell, har valt att lämna sin tjänst på egen begäran för att anta ett nytt uppdrag utanför koncernen.
Publicerad den 18 Augusti 2021
Fredrik Jagersjö Rosell. Bild: Logistic Contractor
Fredrik Jagersjö Rosell.

Fredrik Jagersjö Rosell började som affärsutvecklare på Logistic Contractor 2018 och fick i slutet av 2019 rollen som affärsutvecklingschef.
– Fredrik har gjort ett mycket bra jobb under sina år hos oss, både med att utveckla vår affär till att även innefatta industribyggnader och med att utöka andelen egenutvecklade projekt. Det är naturligtvis tråkigt när en driven och omtyckt medarbetare lämnar, men jag känner mig trygg med att det starka team av affärsutvecklare som växt fram under Fredriks ledning har det engagemang och den kunskap som behövs för att driva vår affär vidare, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Processen med att hitta en ersättare pågår.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige