Image
Örjan Rystedt blir ny region-vd för Castellum Väst.
Örjan Rystedt blir ny region-vd för Castellum Väst. Bild: Castellum

Örjan Rystedt ny region-vd för Castellum Väst

Bolag Castellums nuvarande Chef för Projekt, Örjan Rystedt efterträder Mariette Hilmersson som vd för Region Väst med placering i Göteborg. Han tillträder sin roll den 1 maj 2023.
Publicerad den 27 Mars 2023

– Örjan Rystedt har arbetet på Castellum som Chef för Projekt sedan början av 2019 och har stor kunskap om bolaget. Att vi kan fylla en viktigt roll som denna genom internrekrytering känns extra roligt eftersom det återspeglar en stor kompetens i bolaget. Vi ser fram emot att Örjan, med sin kunskap och erfarenhet, fortsätter utveckla Region Väst inom såväl förvaltning som projektutveckling, säger Joacim Sjöberg, vd och koncernchef, Castellum AB.

Örjan Rystedt har tidigare arbetat i ledande befattningar på bland annat Skanska.

– Jag ser fram emot att ta mig an den nya rollen och fortsätta de goda samarbeten jag har på Castellum, både internt och externt i Göteborgsregionen. Region Väst har en kompetent och erfaren organisation och ett stabilt och spännande fastighetsbestånd med fina projektmöjligheter som kan utvecklas under många år, säger Örjan Rystedt.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige