Image
Bernstorp.
Bernstorp. Bild: Niam

Nya hyresgäster till Bernstorp

Uthyrning Lager 157 och Dogman blir nya hyresgäster på handelsplatsen Bernstorp i Arlöv utanför Malmö. Niam förvärvade fastigheten våren 2020 och har sedan dess aktivt arbetat med att utveckla handelsplatsen. Efter uthyrningarna är handelsplatsen Bernstorp nästintill fullt uthyrd till en stark hyresgästmix.
Publicerad den 11 December 2020

– Vi upplever ett stort intresse för Bernstorp, från såväl handlare som besökare, och vi är väldigt glada för att Lager 157 och Dogman väljer att etablera sig på Bernstorp. Det är två starka butikskoncept som kompletterar befintligt utbud och utökar handelsplatsens erbjudande. Vi ser många nya och spännande butikskoncept på handelsplatsen och fortsätter nu arbetet att utveckla Bernstorp ytterligare, säger Victor Wettergren, Fund Manager på Niam.

Lager 157 hyr cirka 2 200 kvadratmeter och butiken öppnar i slutet av februari 2021. Dogman öppnade sin butik 1 november 2020 och hyr cirka 1 050 kvadratmeter.
Bernstorp är en attraktiv handelsplats, väl positionerad på Malmömarknaden och består av fyra fastigheter om drygt 48 500 kvadratmeter uthyrningsbar area.
– Vi ser mycket fram emot att öppna vår nya butik på Bernstorp och få erbjuda handelsplatsens besökare vårt breda utbud. Vi upplever att vi fått ett ökat förtroende hos kunderna avseende sortimentet och att butikskonceptet i stora lokaler med egna entréer är väldigt uppskattat - både som shoppingupplevelse och för smidig paketutlämning, säger Johanna Winther, operativ chef på Lager 157.
– Vår övertygelse om att Bernstorp skulle bli Malmöregionens framtida nordliga Handelsdestination kan vi nu konstatera har bekräftats. Handelsplatsen går från klarhet till klarhet och vi är både stolta och glada över vårt fortsatta samarbete med Niam i form av kommersiella utvecklare för området, säger Ronald Rico, vd på RED.

RED ansvarar för det kommersiella arbetet och utveckling av lokaler på Bernstorp och har i samarbete med Newsec Asset Management och Niam förhandlat avtalen med hyresgästerna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige