Image

Mimer och NCC bygger nytt kvarter

Bygg/Arkitektur I kvarteret Lindaren i Västerås byggs 44 lägenheter av Mimer med NCC som byggentreprenör. En trerumslägenhet kommer att få cirka 1 000 kronor lägre hyra än normalt. Orsaken till den lägre hyresnivån är att Mimer fått statligt investeringsstöd tack vare en kostnadseffektiv byggnation.
Publicerad den 7 November 2017

– Det här är vårt andra projekt där vi har kunnat bygga lägenheter till lägre hyresnivåer än normalt genom att bygga effektivt och på det sättet få investeringsstöd. Det första projektet var Matboden på Vallby och vi kommer fortsätta på den här vägen i de nybyggnationer där det är möjligt, säger Mikael Källqvist, vd för Bostads AB Mimer.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige