Image

Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Skrivet om Novier

Fastighetskvinnan
Annika Winsth och Maryrose David står för tunga och viktiga analyser som inledning av årets Fastighetskvinna den 5 september på Grand Hotel.

Fastighetskvinnan: Branschens bästa analyser för full koll och kloka affärsbeslut

Fastighetskvinnan Den 5 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel (Vinterträdgården) i Stockholm. Dagen inleds med två tunga analyser signerade Nordeas superekonom Annika Winsth och Savills analyschef Maryrose David.


Grönstedtska palatset, beläget på Sankt Eriksgatan 119-121/Dalagatan 100.

Ny hyresgäst i Grönstedtska Palatset

Uthyrning Novier har hyrt ut 433 kvadratmeter till Laweka-gruppen som öppnar upp det italienska restaurangkonceptet Chicce i Grönstedtska Palatset på Sankt Eriksgatan 121 i Stockholm, senare i år.


Djäknegatan i Malmö.

Novier förmedlar till Sofacompany i Malmö

Uthyrning Novier förmedlar cirka 290 kvadratmeter till Sofacompany på Stena Fastigheters Djäknegatan 28 i Malmö.


Ett anrikt lyxmärke stänger sin enda Göteborgsbutik belägen nära Avenyn.

Lyxmärket lämnar centralt guldläge

Handel Det internationellt kända märket med anor från 1852 har bommat igen butiken nära Avenyn. Men företagets svar till Fastighetssverige indikerar pånyttfödelse i närtid.


Fastigheten Bastionen i Göteborg.

Fullt hus i Kvarteret Bastionen

Uthyrning Novier har hyrt ut två kontorslokaler i Kvarteret Bastionen om sammanlagt 400 kvadratmeter. Caporum Consulting flyttar in på Trädgårdsgatan 1 och en ännu icke namngiven hyresgäst tar plats på Stora Nygatan 31. Kvarteret Bastionen med sina sex fastigheter, som Novier förvaltar inom ramen i för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Tryggliv, är därmed fullt uthyrt på kontorssidan.


Fastigheten Inom Vallgraven 5:1 ligger i kvarteret Bastionen, vid Kopparmärra på Kungsportsplatsen.

Novier hyr ut central butikslokal i Göteborg

Uthyrning Novier har i kvarteret Bastionen hyrt ut en butikslokal om cirka 500 kvadratmeter till Cosentino på Östra Larmgatan 22, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Tryggliv.


Rolf Edholm och Suzanne Tingwall är nygamla inom Novier.

Novier rekryterar internt och nästgårds till två tunga tjänster

Bolag Rolf Edholm blir ny CFO och Suzanne Tingwall ny Business Development Manager för Novierkoncernen. Båda har tidigare arbetat på andra positioner i bolaget.


Illustration på fastigheten i Västervångs företagsby i Vellinge

Novier hyr ut i nya industriområdet

Uthyrning Novier har hyrt ut kontor och lager om 1 700 kvadratmeter till ESD-Center AB, inom ramen för uthyrningsuppdraget för Stadsallén kommersiellt AB.


Point Properties säljer dubbelt till Hedern Fastigheter

Transaktioner Fastator/Point Properties avyttrar två fastigheter i Timrå och Örnsköldsvik till Hedern Fastigheter. Det underliggande fastighetsvärdet är 165 miljoner kronor. Tillträde sker 20 november 2023. Affären är inte villkorad av finansiering.


Kvarnholmen Centrum.

Gynmottagning flyttar in i Tilias Kvarnholmen

Uthyrning Novier har hyrt ut vårdlokaler till Endogyn Sverige om 358 kvadratmeter i Kvarnholmen Centrum, inom ramen för uthyrningsuppdraget för Tilia Fastigheter. Fastigheten Sicklaön 38:18 som innehåller Kvarnholmen Centrum, ligger i ett attraktivt läge på Kvarnholmen i Nacka. Centrumet innehåller fler vårdverksamheter och närservice, såsom Coop, Delselius bageri, STC gym och Kvarnholmens vårdcentral.


Jan Björk.

Trophi köper i Motala

Transaktioner Trophi köper fastighet med Ica som hyresgäst.


Manpower flyttar in i Uarda 6.

Manpower flyttar in hos Union Investment i Arenastaden

Uthyrning Novier har hyrt ut kontor till Manpower om 2 165 kvadratmeter på Evenemangsgatan 21 i Solna, inom ramen för förvaltnings- och uthyrningsuppdraget för Union Investment.


Novier får utökat uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway.

Mileway utökar Noviers uppdrag

Uthyrning Novier utökar sitt partnerskap med Mileway för teknisk förvaltning av ytterligare 26 fastigheter i Sverige och 250 000 kvadratmeter. Det skriver de i ett pressmeddelande.


Gunnar Hansson.

Gunnar Hansson blir ny projektledare på Novier

Bolag Novier stärker sin transaktionsavdelning med Gunnar Hansson.


Kungsgatan 24 blir ny adress för Causey Westling.

Causey Westling flyttar till Kungsgatan

Uthyrning Novier har hyrt ut 536 kvadratmeter till Causey Westling på Kungsgatan 24, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (Gamla Liv).


Anna Persson, Ansvarig Affärsutveckling samt Partner Juni Strategi.

Juni och Novier i heltäckande samarbete

Bolag Juni Strategi och Novier har inlett ett strategiskt samarbete gällande att erbjuda fastighetsmarknaden heltäckande analystjänster. Syftet är att erbjuda offentliga och privata aktörer en helhetslösning som inkluderar analys av bostäder, handel, kontor, logistik och industri. Fastighetssverige tog ett samtal med Anna Persson som är ansvarig för affärsutveckling på Juni Strategi om vad det här betyder för dem.


Katja Bolander.

Katja Bolander blir ny marknadsansvarig på Novier

Bolag Novier rekryterar Katja Bolander som ny marknadsansvarit. Hon ansluter till bolaget från Citycon.


Ursvik Entré.

Sundbybergs Folkhögskola flyttar till Ursvik Entré

Uthyrning Ursvik Entré fylls med ännu mer liv och rörelse då Sundbybergs Folkhögskola har tecknat ett 15-årigt hyresavtal om 1 785 kvm, och flyttar sin verksamhet för vuxenutbildning till fastigheten i slutet av 2023. Med Folkhögskolan i Ursvik Entré fortsätter en plats för internationell och lokal samverkan att växa fram.


Fredrik Lindén, Uthyrningschef, Partner Novier och Kinga Kinnunen, Förvaltningschef, Partner Novier.

Novier vinner upphandling av Union Investment

Bolag Hamburgbaserade Union Investment har efter upphandling i konkurrens valt Novier som sin nya samarbetspartner. Uppdraget avser totalförvaltning och uthyrning av Union Investments svenska kontorsfastighetsportfölj bestående av 5 fastigheter med ett marknadsvärde om cirka 670 miljoner Euro.


Intill den kommande Norra Stationsparken återfinns Grönstedtska palatset, beläget på Sankt Eriksgatan 119-121/Dalagatan 100.

Novier har hyrt ut 10 000 kvadratmeter i Hagastaden

Uthyrning Utvecklingen av Hagastaden är en av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt som planeras vara klar år 2030. Intill den kommande Norra Stationsparken återfinns Grönstedtska palatset, beläget på Sankt Eriksgatan 119-121/Dalagatan 100 där Novier har, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv, hyrt ut cirka 10 000 kvadratmeter sedan våren 2021.


Brunogallerian, Stockholms minsta galleria, på Götgatan i Stockholm är nu fullt uthyrd.

Brunogallerian på Götgatan i Stockholm nu fullt uthyrd

Uthyrning Under våren 2023 öppnar & Other Stories och Arket varsin butik i Brunogallerian på Götgatan i Stockholm. I och med uthyrningen är Brunogallerian nu fullt uthyrd.


Novier får fortsatt förtroende att förvalta Gamla Livs Fastighetsportfölj.

Novier får fortsatt förtroende att förvalta Gamla Livs fastighetsportfölj

Bolag Novier har efter upphandling i konkurrens fått fortsatt förtroende avseende totalförvaltning från Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) ("Gamla Liv")


Novier får uppdrag att sköta teknisk förvaltning åt Mileway.

Novier får förvaltningsuppdrag av Mileway

Bolag Novier har fått i uppdrag av Mileway att sköta den tekniska förvaltningen av drygt 850 000 kvadratmeter i Sverige.


Bostäder i Nyköping (genrebild).

Gunnar Graflunds köper sex fastigheter i Nyköping

Transaktioner Gunnar Graflunds Fastighets AB utökar beståndet med sex fastigheter i Nyköping.


Isak Andersson.

Novier förstärker närvaron i Malmö och södra Sverige inom transaktionsrådgivning

Karriär Isak Andersson ansluter till Novier på Malmökontoret som projektledare inom transaktionsrådgivning.


Heba etablerar sig i Nyköping.

Heba etablerar sig i Nyköping – köper nyproducerade hyreslägenheter

Transaktioner Heba Fastighets AB har tecknat avtal med en privat fastighetsägare gällande förvärv av en fastighet med 104 hyreslägenheter i Nyköping. Köpeskillingen är baserad på ett underliggande fastighetsvärde om 250 miljoner kronor. Tillträde planeras till i oktober 2022. Hyreslägenheterna är Hebas första etablering i Nyköping.


Novier ska förvalta 200 000 kvadratmeter åt Randviken

Uthyrning Novier har, efter upphandling i konkurrens, fått i uppdrag av Randviken att förvalta över 200 000 kvadratmeter i Sverige.


KontaktUppgifter

Novier

Adress
Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

KONTAKT

Marie Bucht Toresäter, VD
+46 10 33 11 300

info@novier.se

Branschkategorier