Image
Jonas Björkman, Linus Ericsson, Magnus Richardsson och Johan Varland diskuterar framtidens alternativa finansieringslösningar på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.
Jonas Björkman, Linus Ericsson, Magnus Richardsson och Johan Varland diskuterar framtidens alternativa finansieringslösningar på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

Framtidens alternativa finansieringslösningar

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november diskuteras framtidens alternativa finansieringslösningar av en på området mycket kunnig panel.
Publicerad den 14 Oktober 2015

Traditionell bankfinansiering är fortfarande det vanligaste, men flera alternativ finns och mycket nytt väntar runt hörnet. I finansieringsblocket på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november får vi först lyssna till Jonas Björkman från Tessin som berättar om satsningen på crowdfunding i fastigheter, än så länge en relativt liten företeelse i Sverige - men stor ute i världen.
Därefter kommer en panel bestående av Linus Ericsson, JLL, Johan Varland, Tobin Properties och Magnus Richardsson, Nordea diskutera, bland annat, hur digitaliseringen påverkar finansieringsmarknaden och hur framtiden för preffar och hybridkapital ser ut.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige