Image
Den 17 november träffar du ett stort antal tunga branschföreträdare på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.
Den 17 november träffar du ett stort antal tunga branschföreträdare på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.

Datum klart för Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Fastighetsmarknadsdagen Stockholm fick en kanonstart förra året då Spegelsalen i Grand Hotel var fullsatt. Nu är datumet bestämt för årets upplaga – sätt ett kryss i kalendern för den 17 november med en gång.
Publicerad den 15 September 2015

Den 17 november är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Stockholm på Grand Hotel i Stockholm. Då samlas en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har vi dessutom bakat in Sveriges Snyggaste Kontor i seminariet. Du får höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2015.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl och Senab Interior. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige