Image

Brostaden prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Castellum-bolaget Brostaden går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm genom att man är prissponsor till förstapriset i Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 1 Oktober 2015
Caroline Pettersson. Bild: Brostaden
Caroline Pettersson.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm äger rum på Grand Hotel den 17 november. Dagen avslutas med att vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor 2015 utses.

Varför har ni valt att vara exklusiv prissponsor till Sveriges Snyggaste Kontor?
- Vi har varit med sedan starten och Sveriges Snyggaste Kontor är en bra tävling för att uppmärksamma och inspirera till smarta och snygga kontor, säger Caroline Pettersson, kommunikationsansvarig på Brostaden.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Sveriges snyggaste kontor känns som ett naturligt och bra forum där vi kan vara med och bidra till att uppmärksamma nytänkande när det gäller arbetsplatser.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.


Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige