Image
Fredrik Kolterjahn, JLL, Monice Bruvik, WSP och Wilner Anderson, Agora diskuterar investeringsläget i handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november.
Fredrik Kolterjahn, JLL, Monice Bruvik, WSP och Wilner Anderson, Agora diskuterar investeringsläget i handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november.

Investeringsmöjligheter i handelsfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Hur är egentligen investeringsläget för handelsfastigheter – är det överhettning? Svar på den frågan levereras på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november.
Publicerad den 29 Oktober 2015

Bara några dagar efter att Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia slår upp portarna arrangeras Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november. Och de närmaste åren kommer det ut ytterligare tusentals kvadratmeter ny handelsyta i Stockholmsregionen. Klarar marknaden detta? Hur ska man tänka som investerare? Och hur påverkas cityhandeln av jättecentrumen? Svar på dessa frågor levereras av Fredrik Kolterjahn, analyschef på JLL, Wilner Anderson, vd på Agora och Monica Bruvik, projektledare på WSP.

På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige