Image
Håkan Frisén, Tomas Ernhagen och Tor Borg möts i ett samtal om makroekonomi och förutsättningarna för fastighetsmarknaden på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.
Håkan Frisén, Tomas Ernhagen och Tor Borg möts i ett samtal om makroekonomi och förutsättningarna för fastighetsmarknaden på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

Tung ekonom-trio till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Tor Borg, chefsekonom på SBAB, Tomas Ernhagen, chefsekonom på Fastighetsägarna och Håkan Frisén, prognoschef på SEB kommer mötas i ett panelsamtal om läget för världsekonomin, Stockholmskonjunkturen och hur den svenska fastighetsmarknaden påverkas på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november.
Publicerad den 30 September 2015

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige