Image

Kontoret – det strategiska verktyget

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Hur kan vi skapa det verksamhetsbaserade kontoret? Vad i ledarskapet och ledningens agerande är avgörande för framgång i kontorsförändringen? Trend eller skifte som är här för att stanna? Om detta pratar Senabs Annicka Dickson på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november.
Publicerad den 10 November 2015
Annicka Dickson. Bild: Senab
Annicka Dickson.

Annicka Dickson arbetar som arbetsplatsstrateg på Senab Interior. Hon har varit med och utvecklat SWS (Senab Workplace strategy) och föreläser i Norden om dess strategier. På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november föreläser hon om hur man skapar det verksamhetsbaserade kontoret.

Anmäl dig här nu! På fredag stänger anmälan.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Biljana Pehrsson, Lennart Sten och Hans Wallenstam.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige