Image

Åmells Rent Your Art partner till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Åmells Rent Your Art går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm och Sveriges Snyggaste Kontor. Man kommer också att dela ut ett fint pris till tvåan i Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 24 September 2015
Kerstin Lord. Bild: Åmells Rent Your Art
Kerstin Lord.

Åmells Rent Your Art jobbar med uthyrning av konst för att stärka företags varumärke och utveckla dess identitet.

- Snygga kontor är Rent Your Arts affärsidé, så det känns ganska naturligt att bli partners till Fastighetsmarknadsdagen/Sveriges Snyggaste Kontor. Vi ser det som vår mission att få alla att inse hur viktig miljön är. Inte minst viktig är den fysiska miljön, upplevelsen – hur vi mår, känner och upplever när vi kommer in i ett rum. I dag ser vi bara början på en medvetenhet om hur allt berör och spelar roll. Inget kan som konst stimulera oss och få igång kreativiteten. God konst speglar den komplexa verklighet vi lever i, och som inget annat kan konst få oss att se nya, eller fördolda perspektiv. Men också, när det är relevant, ge oss en estetisk upplevelse. Företag som har konst på sina kontor förmedlar en öppenhet och ett intresse för mjuka värden, i affärsvärlden är det ett viktigt komplement, säger Kerstin Lord, Curator och ansvarig för Rent Your Art, Åmells.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vi tror att just här, på Fastighetsmarknadsdagen, kommer det många personer som på olika sett arbetar med kontor; inredare, arkitekter och fastighetsägare. Vilket innebär att fler personer får kännedom om och förståelse för vilken resurs Rent Your Art är. Det forna folkbildande företagets konstsamlingar är förbi. Att administrera och låsa pengar i en stor samling är det inte många företag som är intresserade av i dag. Samlingen blir omodern och verken ställs in i förråden efter varje lokalflytt. Möjligheten att hyra konst är något som ligger i tiden. Här kan den ansvariga vara del av processen att välja ut passande konst i samarbete med våra curatorer. Vid lokalflytt, eller annan förändring, då är det bara att säga upp avtalet eller byta ut verken. Därför hoppas vi på att komma i kontakt med dem, som liksom vi inser vikten av att skapa attraktiva och stimulerande kontor, både för kunder och personal. Att förse kontors- och fastighetsmiljöer med konst är en fantastisk uppgift och med Rent Your Art blir det enkelt. Rent Your Art är flexibelt, smidigt och avdragsgillt, säger Kerstin Lord.

Åmells Rent Your Art kommer också att dela ut ett pris till tvåan i Sveriges Snyggaste Kontor. Det priset kommer bestå av en värdecheck som låter innehavaren hyra konst i ett år, värdet på checken uppgår till 15 000 kronor. Förstapriset i Sveriges Snyggaste Kontor delas ut av Brostaden, vi återkommer med vad det priset består av.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige