Image

Collector Bank går in som partner

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Collector Bank går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm som hålls på Grand Hotel den 17 november.
Publicerad den 16 Oktober 2015
Åsa Hillsten Eklund. Bild: Collector Bank
Åsa Hillsten Eklund.

Varför har ni valt att bli partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm?
- Fastighetsmarknadsdagen är ett trovärdigt och återkommande tillfälle för Collector Bank att synas på där vi möter samarbetspartners och nya projekt inom fastighetsfinansiering. Som partner inom fastighetssektorn kompletterar vi traditionella banker, säger Åsa Hillsten Eklund, CMO på Collector Bank.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Värdet ligger i att vi som nischaktör får möjlighet att presentera hur vi kompletterar traditionella finansieringslösningar med juniorlån och bryggfinansiering., säger Åsa Hillsten Eklund.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige