Image
Helena Stålnert.
Helena Stålnert. Bild: Stålnert Kommunikation

Helena Stålnert moderator på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Helena Stålnert, med mångårig erfarenhet av media och näringsliv, blir moderator på seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november på Grand Hotel.
Publicerad den 24 September 2015

Helena Stålnert var moderator på den andra upplagan av Fastighetssveriges och Lokalnytts succé-event Fastighetskvinnan så sent som den 1 september i år. Hon har också varit moderator på Lokalmarknadsdagen. Och nu ska hon moderera Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

I eventet ingår även att kora vinnaren av/och prisutdelning i Sveriges Snyggaste Kontor.

Helena Stålnert arbetade på Aktuellt i 18 år, varav de sista fem åren som ansvarig utgivare, innan hon 2005 gick vidare till en karriär inom kommunikationsfrågor i det svenska näringslivet – hon har varit kommunikationsdirektör för både Saab och SSAB.
Hon driver nu det egna företaget Stålnert Kommunikation AB och arbetar som moderator, föreläsare och med att hjälpa stora företag och organisationer med kommunikationsfrågor.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige