Image

”Fastighetsmarknadsdagen - det självklara valet”

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu går Advokatfirman Lindahl in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm. - Fastighetsmarknadsdagen bör vara det självklara valet för alla med ambitioner att vara med och utveckla fastighetsbranschen, säger Mikael Stabo på Lindahl.
Publicerad den 29 September 2015
Mikael Stabo. Bild: Advokatfirman Lindahl
Mikael Stabo.

Den populära mötesplatsen för fastighetsbranschen, Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm, arrangeras den 17 november på Grand Hotel i Stockholm. Nu är det klart att Advokatfirman Lindahl går in som partner till eventet.

Varför har ni valt att bli partner till Fastighetsmarknadsdagen?
- Fastighetsmarknadsdagen är en viktig mötesplats och vi vill bidra till att branschaktörer kan ses, byta tankar och förnya kontakter. Vi ser fram emot många bra möten! Dessutom ger det alla en chans att få nya kunskaper och vi kan förhoppningsvis också påminna om Lindahls transaktionskompetens och vårt starka erbjudande inom fastighetsrätt och närliggande områden, berättar Mikael Stabo på Lindahl.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Advokatfirman Lindahls fastighetsgrupp är en av landets absolut främsta. Vårt löfte till klienterna är att hela tiden ligga i framkant vad gäller kunskaper, kontakter och branschkunnande. Då kan vi stå för den bästa rådgivningen. Som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm kan vi bidra till att branschen utvecklas och blir ännu mer professionell. Fastighetsmarknadsdagen bör vara det självklara valet för alla med ambitioner att vara med och utveckla fastighetsbranschen, säger Mikael Stabo.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige