Image

Whites vd ordförande i juryn för Sveriges Snyggaste Kontor

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Monica von Schmalensee, vd på White, blir juryns ordförande i Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 17 September 2015
Monica von Schmalensee. Bild: White
Monica von Schmalensee.

Vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor avslöjas i samband med Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

Monica von Schmalensee var juryordförande även förra året, då Arcona vann det prestigefyllda priset.

Hur känns det att vara juryns ordförande för SSK i år igen?
- Jag känner mig hedrad att få frågan att vara juryns ordförande i år igen. Tävlingen som blir mer och mer populär visar det stora intresset för välfungerande arbetsplatser/kontor och där ordet snygg innebär mer än färg och form, säger Monica von Schmalensee.

Vad har du för förhoppningar på årets nominerade kontor?
- Mina förhoppningar är att det blir ännu fler nomineringar än förra året och att vi får se fler projekt med hållbarhet i fokus. Nya spännande lösningar på innovativa arbetsplatser och kanske ytor som kan användas till annat när kontoren inte används på kvällar och helger skulle också vara intressant.

Vad fyller tävlingen för funktion tror du?
- Det betyder mycket att vara stolt över sin arbetsplats samtidigt som det höjer varumärket. Förra årets vinnare Arcona fick också ta emot flera studiebesök vilket jag också tror var väldigt positivt, säger Monica von Schmalensee.

Vill du att kontoret du jobbar på ska ha en chans att vinna i år ska du gå in och nominera det nu, nomineringsfasen stänger den 30 september.

Nominera ditt kontor här.

Prisutdelning sker på fastighetsseminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november – anmäl dig till eventet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige