Image

Här är finalisterna i årets upplaga

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Den 17 november – på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm – koras vinnarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Här är de fem finalisterna.
Publicerad den 3 November 2015

Tisdag den 17 november kommer vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor 2015 att utses i samband med seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel.

Anmäl dig till seminariet och prisutdelningen här!

De fem finalistkontoren är:
• Briab Brand & Riskingenjörerna AB, Stockholm
• Collector Bank, Göteborg
• Vasakronan Öresund, Malmö
• Red Bull Sverige, Stockholm
• Götessons Industri, Ulricehamn

Just nu håller juryn, ledd av Whites vd Monica von Schmalensee, på och överlägger angående vilka som ska bli de tre slutliga vinnarna.

Förutom den åtråvärda titeln kommer det vinnande kontoret att få en skulptur signerad Gert Marcus. Tvåan kommer att få ett pris av Åmells Rent Your Art, som också är partner till Fastighetsmarknadsdagen. Det är en värdecheck på hyra av konst i ett år, motsvarande 15 000 kronor. Även kontoret som kommer trea kommer att prisas – det är Akvarieleasing, även de partner till Fastighetsmarknadsdagen, som kommer dela ut en hyra av ett akvarium under ett år. Även fastighetsägaren till det vinnande kontoret kommer att uppmärksammas.

Läs mer om eventet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige