Image
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel.
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. Bild: Pixprovider

Fina priser väntar segrarna

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Den 17 november – på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm – koras vinnarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Det segrande kontoret kommer att få ett exklusivt konstverk signerat Gert Marcus (1914-2008), sponsrat av Brostaden.
Publicerad den 29 Oktober 2015

Tisdag den 17 november kommer vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor 2015 att utses i samband med seminariet Fastighetsmarknadsdagen på Grand Hotel i Stockholm.

Anmäl dig till seminariet och prisutdelningen här!

Läs mer om eventet här.

Förutom den åtråvärda titeln kommer det vinnande kontoret att få en skulptur signerad Gert Marcus. Även tvåan, trean och det vinnande kontorets fastighetsägare kommer prisas.

- Det känns fantastiskt roligt att även i år kunna dela ut fina priser till segrarna i Sveriges Snyggaste Kontor. Tanken är att konstverken ytterligare ska förgylla redan fantastiska miljöer, säger Rolf Andersson, vd på Lokalnytt och Fastighetssverige som arrangerar Sveriges Snyggaste Kontor.

Konstnären Gert Olof Marcus föddes 1914 i Hamburg i Tyskland och avled den 23 december 2008 i Stockholm. Han var från början målare och intresserade sig för hur man kunde skapa distans och volym enbart med rena färger, det vill säga utan att blanda dem med svart eller vitt.

Gert Marcus står bakom flera kända verk i det offentliga rummet, såsom:
- ”En inre delning” på Karlaplan i Stockholm.
- ”Kropp och linje” i Stadsparken i Lund.
- ”Di-eder” vid Sergels Torg i Stockholm.
- ”Di-edersekvensen” vid Lindholmens kaj i Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige