Image
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel.
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. Bild: Pixprovider

Nytt rekord i antal röster

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Intresset för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor är rekordstort och det gamla rekordet i antal röster som kommit in är nu slaget med hästlängder.
Publicerad den 2 November 2015

Förra året kom det in cirka 17 000 röster på de 42 olika kontoren. När vi nu summerar antal röster i årets upplaga, röstningsprocessen stängde i fredags kväll, kan det konstateras att det kommit in 31 604 röster på de 52 olika kontoren. Det är alltså ett rejält rekord i antal röster och antal nominerade kontor.

Inom ett par dagar kommer de fem finalistkontoren, som fått flest röster, att presenteras. Därefter kommer juryn, under ledning av Whites vd Monica von Schmalensee, att utse de slutliga vinnarna.

Vilka som vinner presenteras på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november.

Där samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige