Image

Erik Selin i intervju om framtidsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Balders vd Erik Selin kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november för en exklusiv intervju om framtidsplanerna.
Publicerad den 4 November 2015
Erik Selin. Bild: Nicklas Tollesson
Erik Selin.

Balder har växt kraftigt sedan noteringen 2005 och har nu ett fastighetsvärde om nästan 40 miljarder kronor – med det är man börsens fjärde största fastighetsbolag. Man återfinns på köpsidan i Finland, Danmark och söker aktivt affärer även i Norge. Dessutom har man stora ägarintressen i bolag som Collector och finska fastighetsbolaget Sato. Vilka är de närmaste planerna och hur stort ska bolaget egentligen bli?
Frågorna besvaras av bolagets vd Erik Selin i en exklusiv intervju på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november på Grand Hotel.

Anmäl dig här!

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige