Image
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. I dag är det sista chansen att rösta fram ditt favoritkontor.
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. I dag är det sista chansen att rösta fram ditt favoritkontor. Bild: Pixprovider

Rösta fram ditt favoritkontor – sista chansen i dag

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I dag stänger omröstningsfasen i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Passa alltså på att gå in och rösta på ditt favoritkontor nu under dagen.
Publicerad den 30 Oktober 2015

Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor avslöjas på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 17 november.

Där samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Rösta fram ditt favoritkontor här!

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige