Image
Sveriges snyggaste kontor
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel.

Nytt rekord i antal röster

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Intresset för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor är rekordstort och det gamla rekordet i antal röster som kommit in är nu slaget med hästlängder.


Sveriges snyggaste kontor
På Fastighetsmarknadsdagen den 17 november kommer segrarna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor att utses - i Spegelsalen på Grand Hotel. I dag är det sista chansen att rösta fram ditt favoritkontor.

Rösta fram ditt favoritkontor – sista chansen i dag

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I dag stänger omröstningsfasen i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Passa alltså på att gå in och rösta på ditt favoritkontor nu under dagen.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Förra året vann Arconas kontor i Stockholm Sveriges Snyggaste Kontor.Nu har omröstningen startat i årets upplaga.
Här syns Björn Lindahl, Peter von Essen och Cecilia Jakobson från Arcona och Cilla Pettersson från BSK Arkitekter.

Sveriges Snyggaste Kontor 2015 – rekordmånga nomineringar

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I natt stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2015 och det var rekordmånga kontor som nominerats. Rösta fram ditt favoritkontor via länk inne i artikeln.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm

Brostaden prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Castellum-bolaget Brostaden går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm genom att man är prissponsor till förstapriset i Sveriges Snyggaste Kontor.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Förra året vann Arconas kontor i Stockholm Sveriges Snyggaste Kontor. I morgon stänger nomineringen till årets upplaga. Här syns Björn Lindahl, Peter von Essen och Cecilia Jakobson från Arcona och Cilla Pettersson från BSK Arkitekter.

Sveriges Snyggaste Kontor 2015: I morgon stänger nomineringen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I morgon onsdag är det sista chansen att nominera till Sveriges Snyggaste Kontor. Prisutdelning sker i samband med Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november på Grand Hotel i Stockholm.