Image
Diös får nya hyresgäster i Umeå och Gävle. Till vänster den aktuella fastigheten i Gävle och till höger fastigheten i Umeå.
Diös får nya hyresgäster i Umeå och Gävle. Till vänster den aktuella fastigheten i Gävle och till höger fastigheten i Umeå. Bild: Diös

Diös får nya hyresgäster i Umeå och Gävle

Uthyrning Diös har tecknat nya hyresavtal för sina centrala fastigheter i Umeå respektive Gävle.
Publicerad den 9 Oktober 2023

Den nya hyresgästen i Umeå är teknikkonsultbolaget Sigma Industry North som tar plats i Thulehuset i centrala Umeå. Sigma Industry North erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom bland annat produktutveckling, produktionsutveckling och projektledning. Bolaget är en del av koncernen Sigma Industry East/North, som har verksamhet från Linköping i söder till Luleå i norr. Inflyttning beräknas ske i början av januari 2024.

Avtalet i Gävle är med IT-konsultbolaget One Group och avser kontoret på Norra Kungsgatan. One Group är ett IT-konsultbolag som erbjuder lösningar inom bland annat systemutveckling, projektledning, förändringsledning och systemarkitektur Bolaget finns etablerade i 15 städer runt om i Sverige, med kontor i Gävle sedan 2022. Efter en tillväxtstark period satsar man nu genom att flytta sin utgångspunkt från ett coworkingspace till ett eget kontor.

Inflyttningen beräknas ske i februari 2024.

Diös nämner inget om storleken eller längden på något av hyresavtalen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige