Image

Zynka BIM satsar på nytt affärsområde

Bolag Zynka BIM utvecklar sin portfölj inom digitaliseringstjänster för den byggda miljön och startar ett nytt affärsområde inom simuleringar och analyser av byggnader – Building Performance Solutions. Anton Clarholm, närmast från Projektengagemang, har rekryterats som ansvarig för det nya affärsområdet.
Publicerad den 1 Oktober 2018

Anton Clarholm har haft rollen som energikonsult på Projektengagemang och har stor erfarenhet av energi, inneklimat och dagsljus. Han är civilingenjör inom konstruktionsteknik och har flera års erfarenhet av energisimuleringar i komplexa projekt i sin portfölj. Han har bland annat gjort omfattande energi-, inneklimat- och dagsljusutredningar för Danderyds centrum i Stockholm och för nya Kvarteret Platinan i Göteborg.

– Genom att analysera en byggnads prestanda kan vi bidra med värdefull input i projekteringsprocessen. Dessa analyser är obligatoriska i samband med miljöcertifieringar men kan även användas i många andra sammanhang. Vi kan till exempel utreda vilka solavskärmningslösningar som är mest lämpliga för en byggnad, LCC-kalkyler på energiförsörjningsstrategier, utreda risker för kallras och mycket, mycket mer, säger Anton Clarholm.

Anton Clarholm kommer att vara stationerad på Zynka BIM:s kontor i Stockholm från mitten av november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige