Image

Zynka BIM satsar på nytt affärsområde

Bolag Zynka BIM utvecklar sin portfölj inom digitaliseringstjänster för den byggda miljön och startar ett nytt affärsområde inom simuleringar och analyser av byggnader – Building Performance Solutions. Anton Clarholm, närmast från Projektengagemang, har rekryterats som ansvarig för det nya affärsområdet.
Publicerad den 1 Oktober 2018

Anton Clarholm har haft rollen som energikonsult på Projektengagemang och har stor erfarenhet av energi, inneklimat och dagsljus. Han är civilingenjör inom konstruktionsteknik och har flera års erfarenhet av energisimuleringar i komplexa projekt i sin portfölj. Han har bland annat gjort omfattande energi-, inneklimat- och dagsljusutredningar för Danderyds centrum i Stockholm och för nya Kvarteret Platinan i Göteborg.

– Genom att analysera en byggnads prestanda kan vi bidra med värdefull input i projekteringsprocessen. Dessa analyser är obligatoriska i samband med miljöcertifieringar men kan även användas i många andra sammanhang. Vi kan till exempel utreda vilka solavskärmningslösningar som är mest lämpliga för en byggnad, LCC-kalkyler på energiförsörjningsstrategier, utreda risker för kallras och mycket, mycket mer, säger Anton Clarholm.

Anton Clarholm kommer att vara stationerad på Zynka BIM:s kontor i Stockholm från mitten av november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY