Image

”Det var dags att gå vidare”

Karriär Amastens vice vd lämnade sin tjänst sent i måndags kväll. Här berättar han varför.
Publicerad den 14 Augusti 2013
Daniel Andersson. Bild: Nicklas Tollesson
Daniel Andersson.

Via en mejlkorrespondens med Fastighetssverige berättar Amastens förre vice vd Daniel Andersson varför han lämnar bolaget:

”Kortfattat kan jag konstatera att jag valt att lämna Amasten av olika anledningar. Dels finns det andra projekt och möjligheter som jag hellre vill arbeta med, där jag har större möjligheter till inflytande gällande bland annat i vilken riktning verksamheten skall utvecklas. Dels kände jag att det var dags att gå vidare helt enkelt. Beslutet att lämna har vuxit fram och sent igår kväll var vi överens gällande min avgång.

Jag kan i nuläget inte kommentera vilka projekt/möjligheter jag intresserar mig för, då jag fortfarande befinner mig i en utvärderings- och reflektionsfas över vad och hur jag i framtiden vill arbeta.”

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter storförsäljningen: Så ska Lidén Group investera framöver

Bolag I princip hela bostadsbeståndet såldes. Men Magnus Lidén, vd på Lidén Group, säger att bolaget inte är avvecklat på långa vägar. I Fastighetssveriges helgintervju berättar han om framtida investeringar, varför bolaget har köpt in sig i en norsk skidort, och varför man valde att sälja av portföljen till Amasten, trots att man egentligen inte ville.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY