Image
World Trade Center Göteborg kontor Korsvägen.
World Trade Center Göteborg kontor Korsvägen. Bild: World Trade Center

World Trade Center utvidgar kontorshotellet vid Korsvägen

Bolag World Trade Center Göteborg fortsätter expandera och satsar nu ytterligare vid Korsvägen med fler uthyrningsbara kontor högst upp i fastigheten. Renovering av nya kontors-och coworkingytor pågår i detta nu och i juli 2023 står dörrarna öppna för nya kunder att tillträda.
Publicerad den 5 Juni 2023

Kontorshotellet World Trade Center Göteborg utökar samarbetet med Svenska Mässan och tar nu över ytterligare yta på våningsplan 8, högst upp i fastigheten på Mässans gata 10. Den nya våningen ligger i anslutning till kontorshotellets fyra övriga våningsplan och möjliggör nu att fler företag kan etablera sig på den populära adressen och bli en del av det stora nätverket på plats i huset. Senaste hyresgästen som hyrt denna våning av Svenska Mässan är det medicintekniska bolaget Xvivo som nu flyttar vidare och lämnar plats för World Trade Center Göteborg och deras hyresgäster. Kontorsvåningen erbjuder utsikt åt både Lorensbergs takåsar, Lisebergshjulet och Scandinavium.

Den nya satsningen på våningsplan 8 håller just nu på att renoveras och invigningen beräknas till början av juli 2023. Ca 60% av lokalerna är redan uthyrda med inflyttning i augusti och visningar pågår löpande, både med externa företag som är nyfikna på en ny kontorslösning och även med befintliga hyresgäster som planerar att expandera internt.

Kontoren på den nya våningen väntas vara klara för inflyttning under juli 2023 och kommer erbjudas i storlekarna 7 – 100 kvadratmeter. Rummen är anpassade för företag med ca 1-25 personer på plats men ingen begränsning görs då World Trade Center Göteborg inte tar någon medlemsavgift för sina hyresgäster utan låter dem själva avgöra hur kontoret skall nyttjas.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige