Image
Kontorshotellet World Trade Center dedikerar en hel korridor åt hyresgäster med hund.
Kontorshotellet World Trade Center dedikerar en hel korridor åt hyresgäster med hund. Bild: World Trade Center

World Trade Center i Göteborg startar hundkorridor

Bolag Kontorshotellet World Trade Center i Göteborg har dedikerat en hel kontorskorridor åt hundägare.
Publicerad den 9 Maj 2019

– Vi har uppmärksammat en ökad efterfrågan från kunder som vill ta med sin hund till kontoret och därför är vi glada över att kunna erbjuda denna möjlighet. Med vårt läge mitt i stan är det enkelt att ta både korta och långa promenader när det är dags för rastning. Här finns också ett stort utbud av trevliga lunchrestauranger och närliggande grönområden, säger Pia Eklund, försäljningschef på WTC Göteborg.

Jordbruksverkets allmänna råd säger att hundar ska rastas var sjätte timme. Med arbetsdagar på minst åtta timmar och eventuell pendlingstid är det svårt att efterleva myndighetens rekommendationer. Samtidigt sätter allergier och ibland även hundrädsla stopp för att ens vid enstaka tillfällen låta hunden följa med på jobbet. De hundvänliga kontoren på WTC Göteborg är anslutna till en separat korridor med egen ingång så att kunder med hund inte behöver besvära dem som av olika anledningar störs av närvaron av de fyrfotade vännerna.

– Vi ska fortsätta erbjuda moderna kontor för alla vara kunder. Det är självklart att det ska vara en bra arbetsmiljö för alla, oavsett behov. Våra hundkontor passar för upp till tre personer och erbjuder en dynamisk och flexibel arbetsmiljö. Självklart har man samma service som alla andra hyresgäster hos oss, med bland annat bemannad reception och tillgång till konferensrum, säger Pia Eklund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY