Image

Webbyrå har Sveriges fulaste kontor

TÄVLING " Hur kan det vara möjligt att en av landets mest kreativa webbyråer kan fungera i en så okreativ miljö?" Det undrar juryn i tävlingen "Årets fulaste kontor", som nu är utsett. Vinnaren blev webbyrån Norweb i Stockholm.
Publicerad den 28 April 2008

Det är företaget Struktur och tidningen Elle interiör som för tredje året har utsett landets fulaste kontor.

- Vi vill med tävlingen visa att ingen arbetsplats är för hopplös och att man med relativt enkla medel kan åstadkomma så väl fenomenal funktion som fördelaktig form. Årets tävlingsbidrag har återigen visat att det är ett stort antal medarbetare i Sverige som försöker prestera på toppnivå i totalt undermåliga arbetsmiljöer, säger Sture Nilsson vd, Struktur.

Norwebs pris är en total omgörning av kontoret.

– Vi är oändligt glada och tacksamma för vår nya arbetsplats. I en kreativ verksamhet är arbetsmiljön givetvis enormt viktig och det märks att Struktur tagit hänsyn till våra behov både vad gäller form och funktion. Jag tror säkerligen att vi kommer att vara både kreativare och effektivare i en inspirerande och funktionell miljö, säger Ellen Ström, ad på Norweb.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige